Filters
Vorm
Materiaal
Model
Kleur
maat
Reinigen Toon

Informacje

Tapijten op maat

Er zijn 246 producten

 

Hoewel er veel verschillende tapijten op de markt zijn, kan het soms gebeuren dat geen van de aangeboden modellen... zal gewoon niet bij ons passen. Wij bedoelen hier niet esthetische redenen, want er zijn zoveel textielsoorten dat iedereen wel iets interessants voor zichzelf moet vinden. We hebben het natuurlijk over de maten, want soms is h...

 

Hoewel er veel verschillende tapijten op de markt zijn, kan het soms gebeuren dat geen van de aangeboden modellen... zal gewoon niet bij ons passen. Wij bedoelen hier niet esthetische redenen, want er zijn zoveel textielsoorten dat iedereen wel iets interessants voor zichzelf moet vinden. We hebben het natuurlijk over de maten, want soms is het moeilijk te voorspellen welke, zeer karakteristieke maat interessant zou zijn voor onze klant. Daarom - in deze categorie bieden wij tapijten op maat aan, wat een fantastische oplossing kan zijn wanneer u op zoek bent naar een specifieke maat. Wil je een heel klein of juist... een groot model? Kies nu uw droomtapijt op maat bij ons en geniet van het fantastische vakmanschap. Bij Dywany Łuszczów bewijzen we dat, in tegenstelling tot wat u misschien denkt, het kopen van een perfect vast tapijt niet veel tijd hoeft te kosten om het te vinden, noch hoeft het een zeer hoge prijs te vragen.

Tapijt op maat - waarom zou u ervoor kiezen?

Het spreekt vanzelf dat de meest algemeen verkrijgbare en populaire tapijtmaten meestal voldoen aan onze verwachtingen voor de inrichting van veel kamers. Het valt echter niet te ontkennen dat het heel goed mogelijk is dat we tapijtafmetingen zullen verlangen die ... zal moeilijk te kopen zijn. Daarom vindt u hier verschillende modellen textiel, waarvan de afmetingen precies aan uw behoeften kunnen worden aangepast. Wanneer u kiest voor een tapijt op maat, bent u er echt van verzekerd dat het perfect in uw ruimte zal passen. Dit alles dankzij het feit dat wij in onze winkel een oplossing hebben uitgewerkt die de klant in staat stelt de grootte en de vorm van het tapijt waarin hij geïnteresseerd is aan te passen. Dit gebeurt aan de hand van een speciaal door de klant ontworpen sjabloon, dat gewoon een tekening is van de versie waarin hij geïnteresseerd is. Dit is een handige oplossing, aangezien wij invloed hebben op het uiteindelijke uiterlijk van de door ons gekozen variant van het tapijt, waardoor teleurstellingen uiteraard worden voorkomen. Het is niet ongewoon voor velen van ons om in een situatie te komen waar het tapijt dat we kochten een beetje te lang of te kort.... Door een tapijt op maat te kiezen, zal dit zeker niet gebeuren. Tapijten op maat kunnen worden gekocht voor elke kamer in uw huis of appartement. Als u een woonkamer, slaapkamer, kinderkamer of hal inricht en u wilt een tapijt dat perfect past, kies dan voor een tapijt op maat.

Wat is er nog meer kenmerkend voor onze tapijten op maat?

Wij hebben al vaak gezegd dat het onze prioriteit is producten aan te bieden die indruk maken door hun hoge kwaliteit. Natuurlijk is het niet anders met onze tapijten op maat, die worden gemaakt met nog meer aandacht voor elk detail. Wij zijn ons ervan bewust dat bij de inrichting van een ruimte een te kort of te lang tapijt een negatieve invloed kan hebben op het uiteindelijke ontwerp. Als u bij ons een tapijt in de maten 144x132 of 267x210 bestelt, kunt u er dus zeker van zijn dat u precies zo'n tapijt ontvangt. Een ander voordeel van onze tapijten is natuurlijk hun grote functionaliteit en mooie afwerking. Modellen die u in Dywany Łuszczów kunt kopen, zullen u goed van dienst zijn en tegelijkertijd zeer snel een echte decoratie worden van het interieur waarin u ze rangschikt. Het is vaak zo dat een tapijt op maat al heel snel de hoofdversiering wordt van de ruimte waarin het wordt gelegd - dit geldt vooral voor extra grote textielen. Alle tapijten die wij verkopen zijn gloednieuw en ongebruikt. In het geval van goederen die op verzoek van onze klanten worden besteld - worden de bestellingen uitgevoerd volgens de individuele verzoeken en wensen van de kopers.

Nogmaals, wij moedigen u ten zeerste aan om de suggesties te bekijken die wij in deze categorie hebben uitgewerkt. Wij garanderen dat uw tapijt precies de maat kan krijgen die u wenst. Wij garanderen dat uw tapijt precies de maat kan krijgen die u wenst en u hoeft niet bang te zijn dat het uiterlijk of de kwaliteit op enigerlei wijze wordt aangetast. Het textiel dat u bij ons koopt, gaat heel lang mee en is gemakkelijk schoon te houden en eenvoudig... ...erg mooi. De meeste van onze tapijten kunnen gemakkelijk thuis worden gewassen en gestofzuigd, dus u hoeft ze niet naar een gespecialiseerde wasserij te brengen. Droomt u van een rond vloerkleed in blauwtinten in een uiterst uniek formaat? Of wilt u een gedempt bruin model voor uw gang, waarmee u praktisch de hele vloer fantastisch kunt bedekken? Profiteer van ons aanbod en geniet van tapijten die het antwoord zijn op de behoeften van onze meest veeleisende klanten. Wij wensen u een succesvolle winkelervaring.

Meer
per pagina
Toont 1 - 48 van de 246 items
Toont 1 - 48 van de 246 items

Follow us on Facebook