Tapijt NATURAL SIGNUM grijskleuring

Nieuw product

Fabryka Dywanów AGNELLA S.A.

Materiaal: 100% natuurlijke wol

poolhoogte (dikte): ong. 10 mm

gewicht: 2,80 kg/m2

geproduceerd in: Polen

garantie : 24 maanden

Meer details

  verzendkosten van: 15,44 €
  Pakket verzonden in 48h
  wij verzenden naar het buitenland
  30 dagen om de goederen terug te sturen
  2 jaar garantie
  Contante betaling bij levering

57,48 € incl. btw


Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Meer informatie

 

NATURAL collectie – is een collectie tapijten gemaakt van een ongewone grondstof - volledig natuurlijke, ongeverfde 100% schapenwol. Een prachtig kleurenpalet wordt gecreëerd door acht geselecteerde natuurlijke tinten wolvezel.

 

NATURAL collectie is een uiting van onze bezorgdheid voor de ecologische toekomst van de planeet - wij besparen water en energie tijdens de productie terwijl wij de hoogste normen voor productkwaliteit handhaven. Dit uitstekende, ecologische product, dat beantwoordt aan de verwachtingen van een moderne, veeleisende klant, wordt verkregen door een uitzonderlijke natuurlijke grondstof te combineren met ultramoderne apparatuur en productietechnieken.

De originaliteit van de NATURAL Collection vloeit voort uit de uniciteit van de tinten in het kleurenpalet. Het gebruik van uitsluitend natuurlijke schapenwol in het produktieproces leidt tot een zekere variatie in de tint van de pool tussen opeenvolgende partijen. Vandaag, in tijden van eenmaking en globalisering van de producten, is dit kenmerk echter de waarde die elk tapijt uniek, onherhaalbaar en individualistisch maakt.

KARAKTERISTIEKE KENMERKEN VAN GESNEDEN POOLPRODUCTEN VAN NATUURLIJKE, EDELE GEVERFDE WOL:

-         de mogelijkheid dat de kleur van de vacht van producten uit verschillende productiepartijen verschilt (gebrek aan kleurherhaalbaarheid)

Samenstelling: 100% ongeverfde natuurlijke wol

Vlamvertragend product.

De collectie bestaat uit:

-          British Wool-licentie (bevestigt dat we de beste kwaliteit wol uit het Verenigd Koninkrijk gebruiken voor de productie van onze tapijten)

-          Licentie Woolmark

-          hygiënecertificaat

-         matige kleurvastheid bij licht

-         het schaduwverschijnsel (de weerkaatsing van licht van een stapel die in verschillende richtingen is gerangschikt, waardoor de indruk wordt gewekt van lichtere en donkerdere partijen)

Accessoires

30 andere producten in dezelfde categorie:

Follow us on Facebook