Tapijt Wasbaar , MOOD 71151050 modern - beige

Nieuw product

poolhoogte (dikte): ong. 20 mm

gewicht: ong. 2,30 kg/m2

matteriaal: 100% polypropyleen

▪ Wasbaar

▪ het is mogelijk om het tapijt zelf op elke gewenste lengte te snijden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over rafelen

Meer details

  verzendkosten van: 15,44 €
  Pakket verzonden in 48h
  wij verzenden naar het buitenland
  30 dagen om de goederen terug te sturen
  2 jaar garantie
  Contante betaling bij levering

29,87 € incl. btw


Datasheet

MateriaalPolypropyleen
VormRechthoekig
ModelZonder patroon

Meer informatie

Wasbaar tapijt - een geweldige oplossing voor elk interieur

MOOD tapijten zijn een mooie en zeer praktische aanvulling op elk interieur. Het is een perfecte oplossing voor alle kamers waar de intensiteit van het vuil hoger is, bv. in de gang of de keuken.
Vuil veroorzaakt door vuile schoenen, etenswaren of huisdieren kan op een zeer eenvoudige manier worden verwijderd - door het tapijt in de wasmachine te wassen. Het kan ook in een droogtrommel worden gedroogd. Het tapijt verliest zijn zachte structuur niet, zelfs niet na vele wasbeurten, waardoor u zeer lang kunt genieten van zijn functionaliteit en mooie uitzicht.

Het tapijt is gemaakt van 100% polypropyleen, wat een volledige recyclage mogelijk maakt, en het rugvilt is perfect voor elk type vloer. Het is ook zeer interessant dat het tapijt in om het even welke vorm kan worden gesneden zonder vrees voor beschadiging van het tapijt of rafelen van de randen.

Wasbaar tapijt is een uitstekende keuze voor wie een esthetisch voorkomen wil combineren met brandschoonheid. Het gemak waarmee ze kunnen worden schoongemaakt, bespaart tijd die op veel andere, leukere manieren kan worden besteed.

Bent u op zoek naar een product dat een mooie en praktische decoratie zal zijn in uw interieur? Bekijk ook zeker de tapijten uit de MOOD collectie!

 

Accessoires

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Follow us on Facebook