Filters
Vorm
Materiaal
Model
Kleur
maat
Reinigen Toon

Informacje

Tapijten voor kinderen

Er zijn 259 producten

 

Elke ouder heeft zeker meer dan eens nagedacht over welk tapijt voor de kamer van zijn kind de beste oplossing zou zijn. De jongste kinderen spelen graag op de vloer, dus moeten wij ervoor zorgen dat zij daarvoor de juiste vloer krijgen. Daarom biedt onze online winkel Dywany Łuszczów in deze categorie een ruime keuze aan kindertapijte...

 

Elke ouder heeft zeker meer dan eens nagedacht over welk tapijt voor de kamer van zijn kind de beste oplossing zou zijn. De jongste kinderen spelen graag op de vloer, dus moeten wij ervoor zorgen dat zij daarvoor de juiste vloer krijgen. Daarom biedt onze online winkel Dywany Łuszczów in deze categorie een ruime keuze aan kindertapijten, die zelfs bij onze meest veeleisende klanten een niet aflatende populariteit genieten. Of u nu een vloerkleed voor een meisje of een vloerkleed voor een jongen op uw boodschappenlijstje heeft staan - u vindt vast en zeker een interessant model. Kijk maar eens naar ons aanbod op dit moment. In Dywany Łuszczów bewijzen wij dat textiel voor kinderen er helemaal niet saai en flauw hoeft uit te zien. Integendeel, zij kunnen juist bewondering wekken door hun karakteristieke vakmanschap, prachtige kleuren en interessante motieven.

Wat zijn de kenmerken van onze kindertapijten?

Wij zijn ons er terdege van bewust dat kindertapijten vooral indruk moeten maken door hun zeer goede afwerking. Daarom gebruiken wij uitsluitend materialen die een lange levensduur van de modellen en een probleemloos gebruik garanderen. Onder de materialen die in onze kindertapijten worden gebruikt, hebben wij bijvoorbeeld polypropyleen heat set frise, dat wordt gekenmerkt door zijn speciaal gedraaide draden. Tapijten van dit materiaal zijn zeer dicht geweven, wat betekent dat ze zeer comfortabel zijn om op te lopen. U vindt er ook polyester tapijten, die op hun beurt een populaire keuze zijn wegens hun zeer mooi uitzicht en uiterst aantrekkelijke prijs. Met een ruime keuze aan verschillende versies, patronen, kleuren en maten is het geen probleem om de juiste te vinden voor de kamer van uw kind. Enkele van de meest populaire keuzes zijn een 200x300 babytapijt, een 160x220 babytapijt of een 120x170 babytapijt. Mocht u de maat die u nodig heeft niet kunnen vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen u helpen om een tapijt te vinden dat precies past bij de kamer van uw kind. Een oplossing waartoe ouders vaak besluiten is de aanschaf van zoveel mogelijk tapijten of een tapijt dat groot genoeg is om de hele vloer van de kinderkamer te bedekken.

Welk tapijt voor een kinderkamer? Populaire motieven en kleuren

Het maakt niet uit of u een kindertapijt koopt voor een meisje of misschien een tapijt voor een jongen. U denkt waarschijnlijk hard na over welke kleur of motief te kiezen. Vroeger dacht men dat roze het beste was voor prinsesjes en blauw voor jongens, maar tegenwoordig kijken we ook naar andere kleuren. U kunt een grijs, wit, groen of zelfs rood tapijt kopen voor de kamer van uw kind. Of wat dacht je van een mintkleurig tapijt? Het hangt allemaal af van hoe u wilt dat de kamer er uiteindelijk uitziet. Populaire motieven zijn die met dieren, maar u kunt ook kiezen voor een straattapijt voor kinderen. In deze categorie kunnen wij bijvoorbeeld de Petit Town modellen aanbevelen, die indruk maken door hun esthetische en functionele prestaties. In de Petit-collectie vindt u ook veel interessante dieren, die zeker bij veel jonge ontvangers in de smaak zullen vallen. Afhankelijk van welke variant u zoekt, kunt u kiezen voor een vierkant of rechthoekig kindertapijt. Wij hebben ook een assortiment ronde tapijten, die ideaal zijn voor iets kleinere kamers. Een groot vloerkleed is een goede optie voor een grote kamer, omdat u zo een speelruimte voor uw kind kunt creëren. We moeten ook vermelden dat, hoewel deze categorie gewijd is aan de allerkleinsten, u hier zeker een interessant jeugdtapijt zult vinden voor een jongen of voor een meisje.

Het kiezen van het juiste tapijt voor uw kind of tiener is geen gemakkelijke taak, maar in tegenstelling tot wat u misschien denkt, is het ook niet iets wat u niet aankunt. Als u zich nog steeds afvraagt wat het beste tapijt is voor een meisjes- of jongenskamer, moet u er in de eerste plaats op letten dat het tapijt dat u koopt functioneel, mooi gemaakt en duurzaam is. In het geval van kinderen moeten we er vooral voor zorgen dat de voor hen bestemde producten echt indruk maken door hun interessante kleuren. Laten we ingetogen, elegante en minimalistische tapijten laten rusten in andere interieurs in onze huizen en appartementen, en laten we mooie en kleurrijke accessoires hun plaats geven in de kamers van onze kinderen. Wij garanderen dat elk tapijt dat u bij ons koopt, lang meegaat en een echte decoratie wordt van de kamer van uw kind. Kies een roze, blauw of groen kindertapijt en geniet van het prachtige vakmanschap.

Meer
per pagina
Toont 1 - 48 van de 259 items
Toont 1 - 48 van de 259 items

Follow us on Facebook