Categorieën

Verzending en retourzendingen

In geval van betaling op rekening wordt 99% van de pakketten de dag nadat het geld op onze bankrekening is bijgeschreven verzonden. In geval van levering onder rembours worden de goederen verzonden de dag nadat de bestelling is aanvaard. Wij versturen de pakketten via DPD en GLS koeriersbedrijven, alsook via POLISH POST en ROHLIG SUUS expeditiebedrijf. Wij bevelen met name aan gebruik te maken van de diensten van koeriersbedrijven; ongeveer 90% van de pakketten komt de volgende werkdag na verzending aan.

Terugzending van gekochte goederen is mogelijk tot 30 dagen na de datum van ontvangst van de zending (geldt niet voor op maat gemaakte producten). De producten mogen geen tekenen van gebruik vertonen. Gebruik voor het terugzenden van de goederen dezelfde buitenverpakking als voor het ontvangen pakje werd gebruikt. Het bedrag zal worden teruggestort op uw bankrekening na ontvangst van het pakket en controle van de inhoud. Pakketten (retourzendingen) bij aflevering worden niet geaccepteerd. Retourzendingen wegens klachten moeten vooraf met de verkoper worden overeengekomen.

U kunt het modelformulier voor herroeping gebruiken, maar het is niet verplicht.

Opmerking: Controleer de inhoud van het pakket zeer zorgvuldig in aanwezigheid van de koerier! Andere klachten betreffende eventuele schade dan die welke in aanwezigheid van de koerier zijn ingediend, zullen niet in aanmerking worden genomen!

Adres voor eventuele terugzending van goederen:

GlobalReturns "RUGS&CARPETS LTD / besten-teppiche.de "
Afrikastraat 23,
6014CG Ittervoort, Nederland

 

 


Follow us on Facebook