Filters
Vorm
Materiaal
Model
Kleur
maat
Reinigen Toon

Informacje

Rond

Er zijn 344 producten

 

Een van de dingen die een kamer gezellig maken, is een tapijt. Met veel verschillende kleuren en patronen is het eenvoudig om je kamer in te richten in de stijl die jij mooi vindt. Wij hebben een breed assortiment tapijten in verschillende afmetingen, allemaal gemaakt van natuurlijke of synthetische materialen en met verschillende poolhoogten...

 

Een van de dingen die een kamer gezellig maken, is een tapijt. Met veel verschillende kleuren en patronen is het eenvoudig om je kamer in te richten in de stijl die jij mooi vindt. Wij hebben een breed assortiment tapijten in verschillende afmetingen, allemaal gemaakt van natuurlijke of synthetische materialen en met verschillende poolhoogten. Ronde tapijten zijn een interessante optie - ze zijn een subtiele, soms zelfs extravagante vorm die, mits goed gekozen, zowel de aandacht kan trekken als uw interieur op een zachte manier kan aanvullen. In ons aanbod vindt u een product dat perfect past in de bestaande opstelling, maar ook een product dat deze ingrijpend zal veranderen! Bekijk ook onze catalogus - uitverkoop, waar goedkope modellen van tapijten uit vorige collecties verkrijgbaar zijn!

Kies het perfecte ronde vloerkleed voor uw interieur!

Wij breiden ons assortiment voortdurend uit en introduceren nieuwe ontwerpen, zodat onze klanten genoeg te kiezen hebben. Dit vergroot de mogelijkheden om het perfecte ronde vloerkleed te vinden waarmee u uw kamer naar eigen wens kunt inrichten! Onder de beschikbare modellen vindt u tapijten in verschillende afmetingen. De kleinere tot 100 cm zijn geschikt voor badkamers of gangen. Ronde tapijten met een diameter van 140 cm of 160 cm zullen een woonkamer of kinderkamer verfraaien.

Rond tapijt - Wat is het beste materiaal?

Bij de keuze van een bepaald product is het de moeite waard aandacht te besteden aan het materiaal waarvan het is gemaakt. In onze winkel zijn onder andere de volgende stoffen verkrijgbaar: wol, polyester, polypropyleen. In gangen of bij de ingang is het de moeite waard kunstmateriaal te kiezen, omdat het afwasbaar is en zijn kleur niet verliest. De populaire materialen polyester en polypropyleen worden gekenmerkt door hun duurzaamheid, en bovendien is de kunstmatige pool in bijvoorbeeld shaggy tapijten zeer zacht en aangenaam om aan te raken. Dit maakt dat zo'n pluizig accessoire de vloer perfect siert, bv. in een kinderkamer, en kinderen beschermt tegen de kou en direct contact met de harde ondergrond. En ze zijn ook licht van gewicht, zodat je ze gemakkelijk kunt verplaatsen wanneer je ze nodig hebt - een rond tapijt kan dienen als een aparte speelplek. Kunststoffen werken ook goed in de badkamer - ze zijn absorberend, drogen snel en overtollig vocht tast de kwaliteit van de pool niet aan. Natuurlijke materialen hebben ook een aantal voordelen. Iedereen kent de aangename warmte die wordt gegenereerd door wol van hoge kwaliteit. Een rond tapijt van een dergelijke stof is uiterst duurzaam en bestand tegen slijtage. Een groot rond vloerkleed met een mooie heldere en verzadigde kleur zal niet alleen nuttig zijn, maar ook een zeer decoratieve decoratie die een vleugje klasse toevoegt.

Het is niet alleen het uiterlijk dat belangrijk is!

De poolhoogte is ook belangrijk bij het schoonmaken. Korte pool is gemakkelijker te verversen en lichter vuil kan zelfs met een vochtige doek worden verwijderd. Langere poolstoffen geven een kamer gezelligheid en worden geassocieerd met comfort. Zowel natuurlijke als kunstmatige materialen moeten van tijd tot tijd in handen worden gelegd van schoonmaakspecialisten, die met de juiste producten uw tapijt er weer als nieuw uit kunnen laten zien en heerlijk laten ruiken.

Wat voor interieur past bij een rond vloerkleed

Vraag je je af in welke kamer een circulair tapijt het best zou werken? Er zijn geen vaste regels die het gebruik van cirkelvormige accessoires aanbevelen of ontzeggen - alles hangt af van de opstelling en de wens van de eigenaar. Door dergelijke accessoires te kiezen, kunt u niet alleen het decor afmaken, maar ook een beetje karakter in de kamer brengen. Het is het gemakkelijkst om een rond vloerkleed te combineren met een rond meubelstuk. Daarom wordt hij vaak onder een salontafel of een bank geplaatst. Het accessoire past ook goed bij ronde meubelen, zoals lampen of poefs. Soms volstaat een ovale afwerking van de meubelen in de woonkamer. Heeft u geen ronde elementen in uw kamer? Dat betekent niet dat je de vorm van je keuze moet opgeven. Een rond vloerkleed, mits goed afgestemd op het interieur, zal ook goed staan in combinatie met rechthoekige of vierkante meubelen, vul het gewoon aan met accessoires, die de herhaalbaarheid van de cirkelvorm behouden, zoals kussens of spiegels.

Hoe gebruik je een rond vloerkleed in een schikking?

De woonkamer is een plaats waar niet alleen de harmonie van de inrichting van belang is, maar ook het klimaat dat er heerst. Sommigen geven de voorkeur aan gezelligheid, terwijl anderen opteren voor minimalisme of een eerder sober karakter. Een rond tapijt heeft een zeer zachte lijn, dus als het goed geplaatst is, zal het het interieur verlevendigen en dynamiek geven. De kwaliteiten ervan kunnen worden benadrukt door een passende kleur te kiezen. Het is ook een perfecte manier om een beetje gekte in het interieur te brengen. Donkergroene accessoires passen goed bij bruine meubelen, paars is aan te bevelen bij grijze meubelen, en bijna alle tinten staan mooi bij zwarte meubelen. Als u in de stemming bent voor iets opvallends en een effen vloerkleed niet helemaal is wat u zoekt, kijk dan eens naar onze gedessineerde vloerkleden, bijvoorbeeld met interessante geometrische of oriëntaalse motieven. Gerafelde tapijten en boho-dessins zijn ook weer helemaal in! Decoreer minimalistische interieurs met witte en crèmekleuren voor een elegante toets. Voor slaapkamers of kinderkamers raden wij pastelkleuren aan, die zorgen voor gezelligheid en warmte. Er is ook een optie voor de dapperen - meerdere ronde tapijten, b.v. in verschillende maten of kleuren, kunnen in een arrangement worden gebruikt. Combinaties kunnen afgezwakt zijn, maar ook juist contrasterend, vooral in moderne interieurs.

Meer
per pagina
Toont 1 - 48 van de 344 items
Toont 1 - 48 van de 344 items

Follow us on Facebook