Filters
Vorm
Materiaal
Model
Kleur
maat
Reinigen Toon

Informacje

Keuken

Er zijn 338 producten

 

De keuken wordt door velen beschouwd als een bijzonder interieur. Hier brengt het gezin de tijd door met het gezamenlijk bereiden van maaltijden, en soms ook met het opeten ervan. Daarom willen we dat het een gezellig, warm interieur wordt. De logische volgende stap is ons af te vragen: past een tapijt in de keuken? Een tapijt is immers een v...

 

De keuken wordt door velen beschouwd als een bijzonder interieur. Hier brengt het gezin de tijd door met het gezamenlijk bereiden van maaltijden, en soms ook met het opeten ervan. Daarom willen we dat het een gezellig, warm interieur wordt. De logische volgende stap is ons af te vragen: past een tapijt in de keuken? Een tapijt is immers een van die elementen die worden geassocieerd met warmte, gezelligheid en maakt de binnenhuisinrichting compleet. Wij antwoorden: tapijt voor keukens is een geweldige aanvulling! Hoewel de meeste mensen ze nog steeds associëren met de keukens van onze grootmoeders, is het in feite een element van ordening dat weer in de smaak valt. De grote verscheidenheid aan beschikbare modellen maakt het voor iedereen mogelijk het ideale model te vinden voor zijn flat en interieurinrichting. In keukens liggen steeds vaker houten vloeren, die onvervangbaar worden aangevuld met onder meer antislip-keukenmatten. In tegenstelling tot wat het lijkt, is een goed gekozen model gemakkelijk schoon te houden - zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over lelijke vlekken. Het is een betrouwbare manier om het interieur op te warmen en het karakter ervan te benadrukken. Wij suggereren waar u op moet letten bij het kiezen van een keukentapijt.

Tapijten voor de keuken - waarom zou je?

Waarom een tapijt in de keuken? Is er een praktische reden voor? Ongeacht de stijl van uw kamer, een keukenkleed kan een aanvulling zijn op uw interieurinrichting. Hier vertellen wij u waarom u voor dit type oplossing moet kiezen.

 • Keukenvloeren zijn meestal gemaakt van tegels of laminaat. Deze zijn koud en hard. Tapijten in de keuken zijn ideaal voor mensen die graag tijd besteden aan het bereiden van maaltijden. Een dergelijk tapijt in de werkruimte zal een aanzienlijk verschil maken voor het comfort van de dagelijkse voedselbereiding.
 • Keukentapijten zijn een manier om een interieur op te warmen en het karakter ervan te benadrukken. Ze kunnen het interieur wat opvrolijken en gezelliger maken. Ze zijn perfect zowel in moderne ruimtes als in ruimtes die in een klassieke stijl worden onderhouden. Ongetwijfeld zullen ze perfect staan op de plaats tussen het eiland en andere meubels.
 • Bovendien beschermt het keukenkleed de vloer tegen beschadigingen en krassen. Het is een geweldige manier van demping, bijvoorbeeld als we iets laten vallen. Bovendien worden tapijten gebruikt om eventuele onvolkomenheden in de vloer te camoufleren wanneer we het ons om de een of andere reden niet kunnen veroorloven om te renoveren.
 • In tegenstelling tot wat velen denken, is tapijt in de keuken praktisch. Het is voldoende om een geschikt model te kiezen, dat perfect past bij de specificiteit van deze kamer en onze behoeften.
 • Tapijt - ongeacht de ruimte - is een eenvoudige, economische manier om een interieur opnieuw in te richten. Zij benadrukken het karakter en maken het mogelijk de belangrijkste kenmerken ervan naar voren te brengen.

Keukentapijt - waar moet u op letten bij het kiezen?

Bij de keuze van een keukentapijt moet u op een aantal belangrijke aspecten letten. Zij zullen u helpen het juiste model te kiezen, waar alle gezinsleden tevreden mee zullen zijn. Wij moeten ons niet alleen laten leiden door het ontwerp - hoewel dat ook een belangrijke rol speelt in het hele proces. Hier zijn de elementen waar u op moet letten bij de aanschaf van een tapijt voor de keuken.

 • Keukentapijten moeten een lage pool hebben. Een model met een poollengte van ongeveer 0,5 centimeter is ideaal voor het keukeninterieur. Een kortere pool absorbeert niet zoveel vuil als een langpolig tapijt. Een kortpolig tapijt werkt goed, zelfs met blote voeten. Het shaggy model is daarom om praktische redenen in de keuken niet aan te bevelen. Tapijten met een kortere pool behouden hun esthetische kwaliteiten ook na vele jaren gebruik en goed onderhoud. Strijktapijt voor keukens is een goede keuze. Een korter tapijt maakt het ook gemakkelijker om allerlei kruimels uit de structuur te verwijderen.
 • Een tapijt voor de keuken moet de juiste vorm en grootte hebben. Meestal wordt gekozen voor rechthoekige of vierkante modellen. Ronde en ovale tapijten zijn ook gebruikelijk. De grootte moet echter worden aangepast aan de plaats waar dit accessoire moet worden geplaatst. Hij mag niet te groot zijn en niet onder keukenmeubelen worden weggestopt - zodat hij telkens gemakkelijk kan worden verplaatst of opgetild, bv. bij het schoonmaken.
 • Keuken tapijten en kleurenschema's. Het is de moeite waard kleuren te kiezen die vuil tot op zekere hoogte verbergen. Dit omvat grijzen, bruinen of marineblauw. Verschillende kleurencombinaties, geometrische of bloemmotieven doen het goed.
 • Tapijten voor de keuken moeten ook gemakkelijk schoon te maken zijn. Dus: waar is een keukentapijt van gemaakt? Modellen van synthetische vezels die kunnen worden gewassen, zijn het best. Zij zijn bestand tegen water en schoonmaakmiddelen voor tapijten. Ze verwijderen ook afzonderlijke vlekken zonder het hele tapijt te moeten wassen.

Inspiraties: Welk tapijt voor de keuken?

De keuken is een plaats waar het tapijt gemakkelijk vuil kan worden - er wordt iets gemorst, iemand laat iets vallen. Daarom is het een goed idee om ten minste twee keukentapijten in de roulatie te hebben. Hier zijn enkele modellen die in de meeste keukens goed zullen passen.

 • Vloerkleden voor keukens zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook duurzaam. Bestand tegen slijtage en vervorming. Het zijn praktische modellen die gemakkelijk schoon te maken zijn. De grote verscheidenheid aan kleuren maakt het voor iedereen mogelijk iets passends voor zijn huis te vinden.
 • Een keukentapijt met geometrische patronen is een geweldige manier om het moderne karakter van het interieur te benadrukken. Bovendien verbergt het eventuele vlekken perfect.
 • Bloementapijten voor keukens zijn een voorstel voor interieurs die in een traditionele stijl worden onderhouden. Ze verwarmen het interieur, geven het een gezellig karakter en verdoezelen vlekken zeer goed.
 • Een keukenkleed onder het aanrecht of een kleed voor de hele open ruimte van de kamer? Het hangt allemaal af van uw idee van binnenhuisarchitectuur. Beide versies werken goed, hoewel voor keukens kleinere modellen worden aanbevolen.

Een keukentapijt moet vooral praktisch zijn - gemakkelijk te stofzuigen en nat schoon te maken. Een antisliplaag voorkomt ongelukken in de keuken. De zachte textuur zorgt voor behaaglijkheid en aangename warmte aan uw voeten, en isoleert de kou van de vloer.

Meer
per pagina
Toont 1 - 48 van de 338 items
Toont 1 - 48 van de 338 items

Follow us on Facebook