Filters
Vorm
Materiaal
Model
Kleur
maat
Breedte
Reinigen Toon

Informacje

Kamer

Er zijn 1996 producten

 

Een nieuwe flat inrichten of herinrichten is een hele uitdaging. Soms zijn we beperkt door ruimte, andere keren door een klein budget. Er is echter een groep decoratieve accessoires die kan worden beschouwd als een voordelige manier om de binnenhuisinrichting op te frissen. Daaronder zijn tapijten. Het is een universeel accessoire dat perfect...

 

Een nieuwe flat inrichten of herinrichten is een hele uitdaging. Soms zijn we beperkt door ruimte, andere keren door een klein budget. Er is echter een groep decoratieve accessoires die kan worden beschouwd als een voordelige manier om de binnenhuisinrichting op te frissen. Daaronder zijn tapijten. Het is een universeel accessoire dat perfect kan worden ingepast in bijna elke ruimte - van de woonkamer, via de badkamer tot de keuken. Tapijten winnen aan populariteit, en komen weer in de gratie. In ons aanbod vindt u tapijten en vloerkleden van topkwaliteit voor elke kamer van uw huis.

Waarom een tapijt in uw interieur gebruiken?

Een vloerkleed is een veelzijdig accessoire dat in elke kamer past. Het heeft talrijke voordelen, die door een groeiend aantal gebruikers worden gewaardeerd. Waarom zou u kiezen voor tapijt als aanvulling op een binnenhuisinrichting?

 • Het is een stijlvol accessoire dat uw interieur kan aanvullen. Veel mensen zien het als de punt boven de 'i'. Het is een gemakkelijke manier om een interieur op te warmen en het een gezellige uitstraling te geven.
 • Tapijten houden uw voeten aangenaam warm door de koude van de vloer te isoleren. Dus in welke kamer u ook bent, u kunt op blote voeten lopen zonder bang te hoeven zijn voor bevroren voeten.
 • Tapijten helpen om zones in een kamer te scheiden. Ze zijn daarom perfect voor kleine flats waar één interieur verschillende functies vervult.
 • Het tapijt dempt het geluid effectief.
 • Het is ook zeer geschikt om uw vloer te beschermen tegen vuil en beschadiging. Tapijten kunnen worden gestofzuigd en ook met shampoo uit uw huis worden gehaald, wat het zeker gemakkelijker maakt om uw kamer netjes te houden.
 • Antisliptapijt zorgt voor veiligheid en comfort. Zij zijn onmisbaar in tehuizen met kleine kinderen en bejaarden. Zij verminderen het risico van uitglijden en dus van pijnlijke valpartijen en mogelijke verwondingen.
 • Zachte tapijten dempen, daarom worden ze aanbevolen voor mensen die klagen over rugpijn en vermoeide benen.
 • Een tapijt gemaakt van anti-allergische en anti-statische materialen is perfect voor woningen waar zich mensen met allergieën bevinden. Ongewenste organismen of schimmels ontwikkelen zich niet op het oppervlak van dit soort materiaal.

Onze winkel biedt een grote verscheidenheid aan tapijten voor elke kamer en elke stijl. Zij maken niet alleen indruk met hun mooie design, maar ook met hun hoge kwaliteit. U zult zeker het tapijt vinden dat bij u past - rekening houdend met uw behoeften en de inrichting van uw huis. Alle door ons aangeboden modellen zijn in overeenstemming met de huidige trends.

Kamers - waar kies je welk tapijt?

Er zijn verschillende kamers in een flat, die elk op een andere manier zijn ingericht. Toevoegingen worden zo gekozen dat ze niet alleen aantrekkelijk, maar ook functioneel zijn. Wij stellen voor hoe je een tapijt kiest voor een bepaalde kamer.

 • Keuken. Dit is een kamer waar de vloer wordt blootgesteld aan verschillende soorten vuil. Een tapijt in de keuken is niet alleen een interessante toevoeging aan het design, maar beschermt de vloer ook tegen vuil en beschadiging. Als er iets valt, is er bovendien minder kans dat het breekt op het zachte materiaal. Keukentapijten moeten gemakkelijk schoon te houden zijn. Het is goed als ze in een wasmachine kunnen worden gewassen.
 • Woonkamer. Veel mensen kunnen zich niet voorstellen dat er een tapijt zou ontbreken in deze kamer. En terecht. Dit is waar we de meeste tijd doorbrengen en gasten ontvangen. Het is dus de moeite waard ervoor te zorgen dat het interieur gezellig en uitnodigend is. In het geval van de woonkamer kunt u kiezen voor een tapijt met een lage, middelhoge of hoge pool. Het hangt allemaal af van het effect dat je wilt bereiken. De woonkamer is vaak de plaats waar mensen graag op de vloer liggen, dus is het belangrijk om een tapijt te kiezen dat zacht is en gemakkelijk schoon te houden.
 • Hal. Dit is een kamer met veel verkeer. De vloer is ook meer blootgesteld aan vuil. Hier moet u kiezen voor een tapijt dat gemakkelijk schoon te houden is en tegelijk past bij de stijl van het interieur. Uw bezoekers zullen het immers zien zodra ze de drempel van uw huis overschrijden. Een tapijt dat gemakkelijk schoon te houden is, is een goed idee.
 • De slaapkamer. Als plaats van rust en ontspanning vereist het een passende binnenhuisinrichting. Het is de moeite waard om deze kamer gezellig te maken. Tapijten met een langere pool zijn een interessante oplossing. Het is prettig om er met blote voeten op te stappen direct nadat je uit bed komt. Een combinatie van twee kleinere tapijten aan elke kant van het bed is mooi.
 • Badkamer. In deze kamer is het de moeite waard om niet alleen op esthetiek te letten, maar ook op praktisch nut. Een badkamerkleed moet gemaakt zijn van duurzaam materiaal, bestand zijn tegen vocht en gemakkelijk schoon te houden zijn. Het zal zeker prettig zijn voor uw huishouden om met blote voeten op een zacht tapijt te stappen in plaats van op koude tegels.
 • Kinderkamer. Een tapijt in de peuterkamer moet zacht zijn, gemakkelijk schoon te maken en duurzaam. Het is goed als het niet alleen de inrichting van de kamer aanvult, maar ook beschermt tegen de onaangename gevolgen van vallen. Bovendien kan het kind op het tapijt comfortabel spelen. Voor de jongste leden van het gezin is het raadzaam een allergievriendelijk model te kiezen.

Het juiste tapijt voor de kamer zal het interieur betoveren. Het is een geweldige manier om het gezellig en harmonieus te maken. Tapijten zijn ook een manier om het interieur economisch op te frissen zonder grote uitgaven voor renovatie.

Meer
per pagina
Toont 1 - 48 van de 1996 items
Toont 1 - 48 van de 1996 items

Follow us on Facebook