Tapijt MOROC 22319 Ecologisch, EKO SISAL ruiten boho - structureel beige / crème

Nieuw product

hoogte: ong. 5 mm en 15 mm

gewicht: ong. 1,85 kg/m2

matteriaal: 100% Bawol

tapijt van gerecycleerd katoen

machine wasbaar tot 30 graden

fabrikant : Dywany Łuszczów

Meer details

  verzendkosten van: 15,44 €
  Pakket verzonden in 48h
  wij verzenden naar het buitenland
  30 dagen om de goederen terug te sturen
  2 jaar garantie
  Contante betaling bij levering

33,89 € incl. btw


Datasheet

MateriaalKatoen
VormRechthoekig
ModelMeetkunde

Meer informatie

Ecologisch tapijt - gerecycleerde buffel

Een van de interieuraccessoires waarvan de functie is de atmosfeer te verwarmen en tevens de esthetiek te handhaven, is het tapijt. Sinds onze levensstijl is veranderd, kiezen we voor wat het beste is voor onze gezondheid en ons welzijn, en daarom kiezen steeds meer mensen voor ecologisch tapijt, waardoor we enerzijds zorg kunnen dragen voor het milieu, en anderzijds mensen met een allergie zich geen zorgen hoeven te maken over hun gezondheidstoestand. Ook heel belangrijk is het feit dat u het kunt gebruiken waar u maar wilt.

Natuurlijk tapijt voor uw huis

Het kiezen van een kwaliteitstapijt voor uw huis gaat gepaard met veel positieve aspecten. Een milieuvriendelijk tapijt heeft vele voordelen, die het waard zijn om in aanmerking te worden genomen bij het kiezen van een model dat bij u past. Allereerst zijn dat:

    • Tapijten van gerecycleerd katoen, met andere woorden een ecoproduct, ideaal voor wie een hekel heeft aan kunstmatig afval en van de natuur houdt;
    • producten die in de machine op 30 graden wasbaar zijn, wat erg handig is omdat u zich geen zorgen hoeft te maken dat het tapijt snel vuil wordt, aangezien u het op elk moment kunt verversen;
    • tapijten voor buiten, die de mogelijkheid bieden om ze op balkons of terrassen te gebruiken. Onze producten zijn niet bang voor veranderende weersomstandigheden.

U kunt onze gerecyclede katoenen tapijten zowat overal leggen. Of het nu gaat om een woonkamer, kinderkamer, slaapkamer of bibliotheek. Ze hebben twee stapelniveaus die mooi in elkaar overgaan. De grijze en crèmekleurige tinten zorgen voor een nog aangenamere en warmere uitstraling in het gegeven interieur.

 

Accessoires

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Follow us on Facebook