HANDGEKNOPT wollen tapijt Vintage 10267, frame, bloemen - rood / groen

Nieuw product

hoogte: ong. 5 mm

gewicht: ong. 2,20 kg/m2

matteriaal: 100% wol

Meer details

  verzendkosten van: 15,44 €
  Pakket verzonden in 48h
  wij verzenden naar het buitenland
  30 dagen om de goederen terug te sturen
  2 jaar garantie
  Contante betaling bij levering

532,12 € incl. btw


Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Datasheet

MateriaalWol
VormRechthoekig
ModelBloemen

Meer informatie

HANDGEWEVEN TAPIJTEN

Dompel jezelf onder in de unieke wereld van Turkse tapijten, de meest voortreffelijke voorbeelden van traditioneel vakmanschap. Elk van de afgebeelde vloerkleden is een uniek meesterwerk, handgeweven met precisie en aandacht voor detail. Ze komen uit de Turkse provincies Isparta en Ladik, die bekend staan ​​om hun lange weeftraditie. De gemiddelde leeftijd van de gepresenteerde tapijten is 20-30 jaar, elk tapijt heeft zijn eigen geschiedenis waardoor het interieur een uniek karakter krijgt, passend bij de huidige vintage stijl. Antieke wollen tapijten zijn een unieke toevoeging aan elke kamer. Ze zullen perfect zijn voor de woonkamer en slaapkamer, maar zullen ook een interessante toevoeging zijn aan het interieur van een kantoor of gang.
Elk onderdeel van deze collectie is gemaakt van 100% wol, wat de producten extreem duurzaam maakt. Tapijten gemaakt van deze natuurlijke grondstof worden al eeuwenlang gewaardeerd vanwege hun hoge kwaliteit en hygroscopische eigenschappen.

De gepresenteerde tapijten zijn ondanks hun leeftijd in uitstekende staat. Deze producten zijn zorgvuldig geselecteerd. Elk tapijt werd zorgvuldig gereinigd, bijgesneden en gebleekt, waardoor de oorspronkelijke glans werd hersteld en de volle kleuren zichtbaar werden. Hierdoor verkeert elk tapijt in uitstekende staat.

Karakteristieke kenmerken van handgeweven antieke wollen tapijten:

-fleece is gemaakt van 100% natuurlijke wol;
- elk tapijt is uniek, dit zijn zorgvuldig geselecteerde producten die slechts in enkele exemplaren worden getoond;
- het tapijt heeft een eigen geschiedenis, wat een unieke retro en vintage sfeer aan het interieur geeft;
- korte fleece maakt ze gemakkelijk in het dagelijks onderhoud.


Wij nodigen u uit om onze collectie antieke handgeweven wollen vloerkleden te bekijken! Elk van de gepresenteerde tapijten kan niet alleen een decoratief element worden, maar ook de sfeer en cultuur van de afgelegen provincies Isparta en Ladik naar het binnenland brengen, terwijl ze in harmonie blijven met de ecologie en het idee van duurzame ontwikkeling.

 

Accessoires

30 andere producten in dezelfde categorie:

Follow us on Facebook