Tapijt GLOSS modern 6776 86 stijlvol, frame, Grieks zwart / goud

Nieuw product

hoogte: 12 mm

gewicht: ong. 2,70 kg/m2 (gewicht kan variëren afhankelijk van het ontwerp)

matteriaal: Polypropyleen + Polyester Shrink

fabrikant : Dywany Łuszczów

Meer details

  verzendkosten van: 15,44 €
  Pakket verzonden in 48h
  wij verzenden naar het buitenland
  30 dagen om de goederen terug te sturen
  2 jaar garantie
  Contante betaling bij levering

45,18 € incl. btw


Datasheet

MateriaalPolypropyleen + Polyester Shrink
VormRechthoekig
ModelAndere ontwerpen

Meer informatie

Transformeer uw gang met moderne vloerkleden uit de GLOSS-collectie

Tapijten zijn decoratieve elementen die het interieur kunnen veranderen. Ze brengen veel warmte en comfort in uw ruimte. De woon- of slaapkamer wordt meteen gezelliger en krijgt een unieke sfeer. Wat als dit ongelooflijke gebruikscomfort ook door middel van een vloerkleed naar de gang of hal zou worden overgebracht? Het is de moeite waard om deze kamers te onthouden, omdat dit meestal de eerste zijn waarmee we in contact komen als we het huis binnenkomen.

De GLOSS tapijtcollectie is gemaakt voor liefhebbers van moderne oplossingen en mensen die de klassieke patronen een beetje willen doorbreken. Moderne patronen gecombineerd met expressieve maar klassieke kleuren zullen het interieur compleet veranderen.

Naast de vele esthetische voordelen zijn loopbruggen ook een zeer praktisch decorelement. Gebruikt in de hal of gang houden ze vuil van schoenen tegen, dat zich niet meer door het huis verspreidt. Ze kunnen ook in de keuken worden gebruikt en bieden comfort en aangename sensaties onder de voeten.

Het schoonmaken van de stoep gaat snel, gemakkelijk en prettig. De synthetische materialen die bij de productie worden gebruikt, vereisen geen gespecialiseerde zorg. Regelmatig stofzuigen en bij grotere vlekken is een vochtige doek voldoende.

Kenmerken van GLOSS loopbruggen:

      • De combinatie van grijs en wit met het tijdloze Griekse sleutelmotief zal klassieke interieurs prachtig doorbreken en een vleugje moderniteit introduceren, zonder afbreuk te doen aan elegantie en chic;
      • Voor de productie werden drie soorten garen gebruikt: polypropyleen, krimppolyester en glanzend polyester. Deze materialen zijn zeer duurzaam en voelen prettig aan;
      • De vloerkleden zijn verkrijgbaar in breedtes van 60 cm tot 80 cm en lengtes van 200 cm tot 300 cm, zodat je eenvoudig het perfecte product voor een bepaald interieur kunt kiezen;
      • Het vloerkleed is OEKO-TEX gecertificeerd, wat een veilige samenstelling voor mens en milieu garandeert;
      • Synthetische vloerkleden en tapijten zijn geschikt voor mensen met allergieën en kinderen;
      • De GLOSS-collectie wordt ook geproduceerd in rechthoekige en ronde vormen. Dit betekent dat je voor vrijwel iedere ruimte in huis een product uit dezelfde collectie kunt kiezen;

Een combinatie van stijl en functionaliteit - dat zijn de belangrijkste kenmerken van GLOSS-tapijten. Ze zullen niet alleen geliefd zijn bij liefhebbers van moderne ontwerpen, maar ook bij mensen die niet meerdere uren per dag aan het schoonmaken willen besteden.

Wilt u snel en eenvoudig elegantie in uw gang of hal introduceren en het moderne karakter ervan benadrukken? De GLOSS vloerkledencollectie is perfect voor deze taak!

Accessoires

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Follow us on Facebook