Tapijt LAPIN Shaggy ROND zwart / ivoor, anti slip , Wasbaar ,

Nieuw product

poolhoogte (dikte): ong. 40 mm

gewicht: ong. 1,30 kg/m2

matteriaal: 100% Polyester

▪ Wasbaar

Meer details

  verzendkosten van: 15,44 €
  Pakket verzonden in 48h
  wij verzenden naar het buitenland
  30 dagen om de goederen terug te sturen
  2 jaar garantie
  Contante betaling bij levering

17,32 € incl. btw


Datasheet

MateriaalPolyester
VormRond
ModelZonder patroon

Meer informatie

Lapin Shaggy wieltapijt zwart/ ivoor, antislip, afwasbaar

Wilt u de sfeer in uw huis gezelliger en warmer maken? Het Lapin antisliptapijt zal in dit opzicht zeker de test doorstaan. Deze toevoeging, als geen ander, zal uw interieur mooi en aangenaam maken. Het product is voorzien van een tweekleurig garen in de tinten zwart en ivoor, waardoor een licht gemarmerd effect ontstaat. Het tapijt zal zijn nut bewijzen overal waar we belang hechten aan elegante esthetiek. Met ons product krijgt u de kans uw voeten in de pool van het tapijt te laten zakken, die lijkt op de vacht van een echt konijn.

Lapin zacht anti-slip tapijt in uw huis

Wilt u een rijkere sfeer creëren in uw woon- of slaapkamer? Kijk dan eens naar ons product, dat zeker aan uw verwachtingen zal voldoen. Het Lapin antisliptapijt is eerst en vooral een product:

    • gemaakt van 100% polyestergaren;
    • imitatie konijnenbont;
    • waarbij elke afzonderlijke streng aan de onderzijde een andere kleur is geverfd dan aan de bovenzijde, hetgeen een visueel effect geeft dat de indruk wekt van echt konijnenbont;
    • met een antislip en veerkrachtige 3D MESH tapijtrug, zodat het tapijt gedurende zijn hele levensduur een hoog niveau van comfort en demping tegen pletten biedt;
    • die in de wasmachine kunnen worden gewassen met het programma voor fijne was bij een maximumtemperatuur van 30° C.

Het kleurentapijt is uiterst elegant, omdat het wordt gedomineerd door een tint zwart, vermengd met een ivoorkleurige tint. Het is ideaal voor plaatsen waar we een originele esthetiek willen behouden en felle kleuren willen breken. Het zal er geweldig uitzien in de woonkamer, slaapkamer of huiskamer. Het is veilig voor kinderen.

Wij bieden ook hetzelfde type rechthoekige tapijten aan, dus voel je vrij om ze te combineren en een aantrekkelijke set te creëren.

 

Accessoires

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Follow us on Facebook