Tapijt LAPIN Shaggy ivoor / zwart anti slip , Wasbaar ,

Nieuw product

poolhoogte (dikte): ong. 40 mm

gewicht: ong. 1,30 kg/m2

matteriaal: 100% Polyester

▪ Wasbaar

Meer details

  verzendkosten van: 15,44 €
  Pakket verzonden in 48h
  wij verzenden naar het buitenland
  30 dagen om de goederen terug te sturen
  2 jaar garantie
  Contante betaling bij levering

29,87 € incl. btw


Datasheet

MateriaalPolyester
VormRechthoekig
ModelZonder patroon

Meer informatie

Lapin Shaggy tapijt zwart/ ivoor, anti-slip, wasbaar

De juiste pasvorm van een bepaalde stof voor de ruimte waarin het tapijt komt te liggen, is uiterst belangrijk. Elke kamer heeft een iets ander karakter, dus een doordachte keuze zorgt ervoor dat u langer kunt genieten van een goed onderhouden product. Het Lapin anti-slip tapijt dat wij aanbieden is gemaakt van twee garens in aantrekkelijke kleuren - ivoor en zwart. Zo zal elke kamer, waarin dit product zal worden geplaatst, een subtiele elegantie uitstralen. Met ons product hebt u de kans uw voeten te laten wegzakken in de pool van het tapijt, die lijkt op de vacht van een echt konijn.

Lapin zacht anti-slip tapijt in uw huis

Wanneer we het juiste tapijt voor ons huis kiezen, moet het een perfecte aanvulling zijn op de kamer waarin het wordt gelegd. Het Lapin tapijt past door zijn standaardvorm in vele ruimtes, en is tegelijkertijd een product dat:

    • gemaakt van 100% polyestergaren;
    • imitatie konijnenbont;
    • waarbij elke afzonderlijke streng aan de onderzijde een andere kleur is geverfd dan aan de bovenzijde, hetgeen een visueel effect geeft dat de indruk wekt van echt konijnenbont;
    • met een antislip en veerkrachtige 3D MESH tapijtrug, zodat het tapijt gedurende zijn hele levensduur een hoog niveau van comfort en demping tegen pletten biedt;
    • die in de wasmachine kunnen worden gewassen met het programma voor fijne was bij een maximumtemperatuur van 30° C.

Het is veilig te zeggen dat het tapijt dat wij aanbieden zelfs voor moderne ruimtes wordt aanbevolen, dankzij de textuur en de elegante kleuren. Het zal er geweldig uitzien in de woonkamer, slaapkamer of huiskamer. Het is veilig voor kinderen.

Wij bieden ook hetzelfde type circulaire tapijten aan, dus voel je vrij om ze te combineren en een aantrekkelijke set te creëren.

 

Accessoires

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Follow us on Facebook