MIRO 51805.802 tapijt wasbaar geometrisch, geruite antislip - blauw

Nieuw product

poolhoogte (dikte): ong. 5 mm

gewicht: ong. 1,0 kg/m2

matteriaal: 100% Polyester

▪ Wasbaar

Meer details

  verzendkosten van: 15,44 €
  Pakket verzonden in 48h
  wij verzenden naar het buitenland
  30 dagen om de goederen terug te sturen
  2 jaar garantie
  Contante betaling bij levering

24,85 € incl. btw


Datasheet

MateriaalPolyester
VormRechthoekig
ModelAndere ontwerpen

Meer informatie

MIRO vloerkleden - het meest modieuze design in een praktische uitvoering

Vloerkleden zijn een accessoire dat elk interieur kan transformeren met hun prachtige uitstraling. Het is belangrijk dat het naast de esthetische functie ook praktische functies vervult.

De MIRO vloerkledencollectie is gemaakt voor mensen die graag meegaan met de laatste trends, maar niet te veel tijd willen besteden aan het onderhoud van hun vloerkleden. Florale, geometrische, natuurlijke en traditionele motieven, met of zonder toevoeging van goud. Deze collectie is zeer divers en weerspiegelt het design dat momenteel dominant is onder interieurontwerpers.
Bovendien maakt de mogelijkheid om het tapijt in de wasmachine te wassen het, naast het esthetische aspect, ook praktisch en gemakkelijk schoon te houden. Het enige wat u dagelijks moet doen is het tapijt stofzuigen. De lage pool vormt een barrière voor stof en vuil, wat ook mensen met allergieën en huisdieren op prijs zullen stellen.

MIRO-tapijten hebben een antislipbodem. Dankzij deze eigenschap zijn ze perfect voor de badkamer, de hal, de keuken en overal waar we het niveau van comfort en veiligheid willen verhogen.

Kenmerken van de tapijten uit de MIRO collectie:

  - Mooie, modieuze patronen gecombineerd met intense kleuren zullen het interieur van de woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer of hal perfect aanvullen;
  - Machinewasbaar op een temperatuur van maximaal 30°C;
  - De antislip onderkant van het tapijt zorgt voor veiligheid, zelfs op een gladde en natte vloer;
  - De synthetische polyestervezel is volledig veilig voor mensen met allergieën en kinderen. Deze tapijten zijn ook onschadelijk voor het milieu, wat wordt bevestigd door het OEKO-TEX-certificaat;
   - Ze werken ook uitstekend bij gebruik van vloerverwarming.

Hoge kwaliteit, praktisch en met mooie designs. Welke kamer in uw huis wordt ingericht met tapijten uit de MIRO-collectie?

 

Accessoires

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Follow us on Facebook