CASABLANCA WASHABLE 71511050 tapijt beige - wasbaar, gemêleerd, met lusjes

Nieuw product

poolhoogte (dikte): ong. 10 mm

gewicht: ong. 1,90 kg/m2

matteriaal: 100% polypropyleen

Wasbaar

geproduceerd in: België

Meer details

  verzendkosten van: 15,44 €
  Pakket verzonden in 48h
  wij verzenden naar het buitenland
  30 dagen om de goederen terug te sturen
  2 jaar garantie
  Contante betaling bij levering

52,46 € incl. btw


Datasheet

MateriaalPolyester
VormRechthoekig
ModelZonder patroon

Meer informatie

CASABLANCA Wasbaar vloerkleed – een mooie en praktische oplossing voor uw huis

Patroonloze vloerkleden domineren consequent de interieurtrends. Ze zijn tijdloos, veelzijdig en kunnen worden aangepast aan letterlijk elke ruimte, stijl of gebruikersvoorkeur. Het is geen wonder dat de CASABLANCA tapijtcollectie de harten van duizenden gebruikers heeft gestolen.

De CASABLANCA WASHABLE vloerkledencollectie is een serie uitzonderlijke producten die niet alleen geliefd zullen zijn bij liefhebbers van goede stijl, maar ook bij degenen die praktische oplossingen waarderen. Het grootste voordeel van de nieuwe serie CASABLANCA tapijten is dat ze dankzij de speciale vilten achterkant in de wasmachine kunnen worden gewassen. De lusvormige pool van het vloerkleed is ook heel gemakkelijk schoon te houden. Bovendien geven hoogwaardige vezels in combinatie met prachtige kleuren elk interieur een geheel nieuw karakter. Het stofzuigen van dit vloerkleed gaat veel sneller dan bij andere producten, en het grotere vuil komt er gemakkelijk af met een vochtige doek.

CASABLANCA WASBARE vloerkleden zijn een uitstekende oplossing voor eigenaren van huisdieren. De lusvormige stof van het vloerkleed is zeer eenvoudig te reinigen van bont. Ook de jongste gebruikers zullen dol zijn op deze vloerkledenserie: zelfs het kleinste speelgoed gaat niet verloren in de opgerolde stapel en vlekken zijn gemakkelijk te verwijderen. Vloerkleden uit de CASABLANCA-collectie passen dus perfect in elke woning en passen zich volledig aan de behoeften van de bewoners aan. Ondertussen zal hun prachtige ontwerp elegantie, warmte en unieke charme in het interieur brengen.

Karakteristieke kenmerken van het CASABLANCA WASHABLE vloerkleed:

  - Mooie, natuurlijke kleuren die goed passen bij elke stijl in de woonkamer, slaapkamer, keuken, hal, kantoor of kinderkamer;
  - Volledig gemaakt van polypropyleen - een zeer duurzaam en kreukvrij synthetisch materiaal;
  - Kan in de machine worden gewassen. Vergeet niet om de wastemperatuur van 40°C niet te overschrijden;
  - Het product beschikt over een Oeko-Tex certificaat. Dit betekent dat het vloerkleed volkomen veilig is voor mensen met allergieën en kinderen, en het milieu niet schaadt;
- Kan ook gebruikt worden met vloerverwarming.

Bekijk het zelf en ontdek waarom duizenden mensen verliefd zijn geworden op de CASABLANCA vloerkledencollectie!

Accessoires

30 andere producten in dezelfde categorie:

Follow us on Facebook