Tapijt SUPERIOR WIEDEŃSKI snuif

Nieuw product

DYWILAN

▪ poolhoogte (dikte): +/- 8 mm

▪ gewicht: 3,70 kg/m2

▪ Materiaal: 100% natuurlijke wol

▪ dichtheid: 890.400 points/m2

▪ geproduceerd in: Poland

Meer details

  verzendkosten van: 15,44 €
  Pakket verzonden in 48h
  wij verzenden naar het buitenland
  30 dagen om de goederen terug te sturen
  2 jaar garantie
  Contante betaling bij levering

589,60 € incl. btw


Datasheet

MateriaalWol
VormRechthoekig
ModelAndere ontwerpen

Meer informatie

SUPERIOR wollen tapijten - luxe uitvoering in klassieke stijl


Vintage- en retrostijlen hebben de harten gestolen van miljoenen mensen over de hele wereld. Klassieke en tijdloze ontwerpen gecombineerd met elegante kleuren benadrukken het unieke karakter van elk interieur.
De SUPERIOR collectie van wollen tapijten is een eerbetoon aan klassieke ontwerpen. De mooie rozetten passen perfect bij houten meubelen en creëren een klassieke designstijl. De woonkamer of slaapkamer wordt een bijna koninklijke plaats, vol luxe.
SUPERIOR tapijten zijn gemaakt van 100% wol. Het is een volledig natuurlijk materiaal en zeer duurzaam. Wollen tapijten verliezen hun mooie uiterlijk niet gedurende jaren, in tegenstelling tot synthetische tapijten, die na enkele jaren of zelfs maanden tekenen van slijtage vertonen. Voor een relatief hogere prijs bieden wollen tapijten een uitzonderlijk hogere kwaliteit en een langere levensduur.
Wat wollen dekens onderscheidt van andere producten is dat ze bij de open haard kunnen worden gelegd. Wol heeft de natuurlijke eigenschap geen vlammen te ontwikkelen, maar slechts te smelten bij blootstelling aan zeer hoge temperaturen. Dit betekent dat gloeiende sintels die op een wollen tapijt vallen, geen brand kunnen veroorzaken.

SUPERIOR tapijten worden gekenmerkt door:


- het gebruik van 100% wol in hun productie, een materiaal dat zacht en aangenaam aanvoelt;
- hun elegante en mooie kleuren, die in combinatie met een vintage design veel elegantie en luxe zullen toevoegen aan elk interieur;
- OEKO-TEX certificering, die een samenstelling garandeert die veilig is voor milieu en mens;
- de hoogste kwaliteit gecombineerd met zijn sterkte en flexibiliteit, waardoor dit product jarenlang een mooie decoratie zal zijn;
- Aan het begin van zijn levensduur kan het wat stof afgeven - dit is een natuurlijke eigenschap van dit materiaal. Desondanks verzekeren wij u dat het in geen geval irriterend of schadelijk is.

Bij het kiezen van een SUPERIOR tapijt is het ook goed te bedenken dat wol vloeibaar vuil absorbeert. Het vloerkleed is de perfecte oplossing voor de woonkamer, maar is misschien niet zo praktisch in de keuken.
Dit verandert echter niets aan het feit dat wollen tapijten de beste keuze zijn als u warmte, comfort en een vleugje luxe aan uw interieur wilt toevoegen.


Houdt u net zoveel van vintage stijl als wij? Dan zult u zeker houden van de tapijten uit de SUPERIOR collectie!

 

 

Accessoires

30 andere producten in dezelfde categorie:

Follow us on Facebook