NEPAL 2100 wit / naturel grijs tapijt - wollen, dubbelzijdig

Nieuw product

hoogte: ong. 18 mm

gewicht: ong. 2,0 kg/m2

matteriaal: 100% wol

Meer details

  verzendkosten van: 15,44 €
  Pakket verzonden in 48h
  wij verzenden naar het buitenland
  30 dagen om de goederen terug te sturen
  2 jaar garantie
  Contante betaling bij levering

37,65 € incl. btw


Datasheet

MateriaalWol
VormRechthoekig
ModelAndere ontwerpen

Meer informatie

De tapijtcollectie NEPAL is een eerbetoon aan de natuur en ambachtelijke tradities.

Elk vloerkleed in deze collectie is een uniek product, volledig handgemaakt van grondstoffen van de hoogste kwaliteit. Deze bijzondere combinatie van Nieuw-Zeelandse wol en traditioneel weven op weefgetouwen geeft deze tapijten een uniek karakter.

Het belangrijkste voordeel van de NEPAL-collectie is het gebruik van 100% Nieuw-Zeelandse wol, wat niet alleen duurzaamheid garandeert, maar ook ongeëvenaarde zachtheid en uitzonderlijke kwaliteit. Elk vloerkleed in deze collectie is gemaakt met behulp van traditioneel weven op weefgetouwen, wat betekent dat ze niet in massa worden geproduceerd, maar individueel worden gemaakt door bekwame ambachtslieden. Dit handgemaakte proces geeft de tapijten een uniek karakter, waardoor elk tapijt uniek is.

Een praktische oplossing is het dubbelzijdige karakter van het tapijt, wat de levensduur verlengt. Het rustieke karakter van de collectie past perfect in verschillende interieurs en zorgt voor warmte en gezelligheid. Deze vloerkleden zijn perfect voor de woonkamer, slaapkamer of hal en geven de kamers een unieke en elegante uitstraling met een momenteel modieuze retro-uitstraling. Het is ook de moeite waard om te benadrukken dat de wol die wordt gebruikt om NEPAL-tapijten te maken natuurlijke anti-allergische en hygroscopische eigenschappen heeft en gemakkelijk schoon te houden is. Het is een ecologische keuze voor degenen die niet alleen waarde hechten aan esthetiek, maar ook om het milieu geven.

Karakteristieke kenmerken van de NEPAL collectie:

- natuurlijke kleuren wol, van delicaat beige tot verzadigd bruin;
- gebruik van 100% natuurlijke Nieuw-Zeelandse wol;
- beschikken over een OEKO-Tex certificaat waaruit blijkt dat ze veilig zijn voor gebruiker en milieu;
- kan gebruikt worden met vloerverwarming.


De NEPAL-collectie bestaat niet alleen uit tapijten - het is een uitdrukking van passie, traditie en zorg voor natuurlijke schoonheid die in onze huizen kan worden gebracht.

 

Accessoires

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Follow us on Facebook