Wollen tapijt KASHQAI 4362 400 ornament groen / bordeaux rode kleur

Nieuw product

hoogte runa: ok. 10 mm

totaalgewicht: ok. 2,8 kg/m2

soort garen: 100% wol

dichtheid runa: 670.000 pkt/m2

land van productie: België

Meer details

  verzendkosten van: 15,44 €
  Pakket verzonden in 48h
  wij verzenden naar het buitenland
  30 dagen om de goederen terug te sturen
  2 jaar garantie
  Contante betaling bij levering

175,45 € incl. btw


Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Datasheet

MateriaalWol
VormRechthoekig
ModelBloemen

Meer informatie

Wollen vloerkleden uit de KASHQAI collectie - functionaliteit en elegantie in een klassieke stijl

Wil je een vleugje luxe toevoegen aan je interieur? Wollen vloerkleden bieden een oplossing die dit op een zeer eenvoudige manier mogelijk maakt. De aanzienlijk hogere kwaliteit in vergelijking met synthetische tapijten zorgt ervoor dat bewoners jarenlang blij zullen zijn met het comfort en de zachtheid van het tapijt.

Wollen vloerkleden uit de KASHQAI-collectie zijn een perfecte combinatie voor liefhebbers van vintagestijl en mensen die op zoek zijn naar ecologische oplossingen. Wol is tot nu toe het beste materiaal dat bekend is voor het maken van textiel, zoals kleding of zelfs vloerkleden. De zachtheid en warmte van wollen vloerkleden zullen zelfs de meest veeleisende klanten zeker imponeren. Een dergelijke combinatie van comfort en functionaliteit zal perfect werken in kamers waar ontspanning centraal staat of waar een beetje warmte nodig is. Wollen vloerkleden staan ook bekend om hun duurzaamheid en slijtvastheid. Dankzij de natuurlijke veerkracht van de vezels behouden deze tapijten hun vorm en uiterlijk zelfs meerdere jaren. Onze KASHQAI vloerkleden zijn afkomstig van de Belgische fabriek OSTA, die bekend staat om zijn hoogwaardige producten en aandacht voor het kleinste detail.

Een wollen vloerkleed is het meest geschikt voor de woonkamer, slaapkamer of kleedkamer. Dit natuurlijke materiaal heeft echter één nadeel: het absorbeert snel vloeibare vlekken. Daarom raden wij het gebruik van wollen tapijten in de keuken af, hoewel ze deze kamer zeker prachtig zouden aanvullen.

Karakteristieke kenmerken van het KASHQAI vloerkleed:

  • Volledig gemaakt van wol - een ecologisch materiaal dat volledig natuurvriendelijk is;
  • Prachtige kleuren gecombineerd met vintage patronen passen perfect bij elk interieur, vooral die in retrostijl;
  • Gecertificeerd door OEKO-TEX - het product is getest en gecertificeerd, waardoor de veiligheid voor gebruikers en het milieu wordt gegarandeerd;
  • De hoogste kwaliteit gecombineerd met de grote duurzaamheid en elasticiteit van het materiaal zorgt ervoor dat dit product zelfs meerdere jaren als prachtige decoratie zal dienen;
  • Een wollen vloerkleed kan in eerste instantie wat verharen, dit is een natuurlijk kenmerk van dit materiaal. Wij verzekeren u echter dat het geenszins hinderlijk of schadelijk is.

Breng een vleugje luxe in huis met KASHQAI vloerkleden!

Accessoires

30 andere producten in dezelfde categorie:

Follow us on Facebook