Wollen tapijt OMEGA Seneh Vintage cognac

Nieuw product

DYWILAN

materiaal: 100% natuurlijke wol

poolhoogte (dikte): ong. 9 mm

gewicht: 2,60 kg/m

Meer details

  verzendkosten van: 15,44 €
  Pakket verzonden in 48h
  wij verzenden naar het buitenland
  30 dagen om de goederen terug te sturen
  2 jaar garantie
  Contante betaling bij levering

351,15 € incl. btw


Datasheet

MateriaalWol
VormRechthoekig
ModelAndere ontwerpen

Meer informatie

Zacht, warm, natuurlijk - bekijk de OMEGA wolvoedingscollectie


De woonkamer is een van de belangrijkste kamers in elk huis. Daarom is het de moeite waard ervoor te zorgen dat de sfeer er bevorderlijk is voor rust en aangename momenten. Om dit te garanderen is het de moeite waard een zeer belangrijk accessoire te kiezen - een tapijt.
Wollen tapijten uit de OMEGA-collectie zijn een tijdloos product dat met zijn zachtheid en warmte al vele liefhebbers van vintage- en retrostijlen heeft verrukt. Subtiele oosterse patronen, gecombineerd met ongelooflijk elegante kleuren, creëren een prachtige ruimte om te rusten en te spelen.
De wol die gebruikt wordt voor de productie van OMEGA tapijten is een 100% natuurlijk en hernieuwbaar materiaal. Dankzij dit kunnen we er zeker van zijn dat we in harmonie met de natuur leven. De eigenschappen van wol zijn al generaties lang van onschatbare waarde. Door de warmte van het materiaal kunt u zich ontspannen na een zware dag. Wol is perfect voor interieurs met problemen om de juiste vochtigheidsgraad te handhaven. De natuurlijke eigenschap van deze grondstof is dat zij vocht absorbeert wanneer er te veel vocht is en het weer afgeeft wanneer er geen vocht is.


Kenmerken van het OMEGA tapijt:

- Gemaakt van 100% natuurlijk wollen materiaal. Daarom is het milieuvriendelijk;
- Elegante en mooie kleuren gecombineerd met een vintage patroon zullen het interieur bijna koninklijk maken;
- Het heeft het OEKO-TEX certificaat, dat een samenstelling garandeert die veilig is voor het milieu en de mens;
- De hoogste kwaliteit in combinatie met de hoge weerstand van het materiaal en zijn soepelheid zullen van dit product een mooie decoratie maken voor vele jaren;
- Een wollen tapijt kan in het begin een beetje stoffig zijn - dit is een natuurlijke eigenschap van dit materiaal. Wij kunnen u echter verzekeren dat het op geen enkele manier hinderlijk of schadelijk is.

Breng een beetje luxe in uw interieur - dankzij wollen tapijten is dit heel eenvoudig mogelijk. De veel hogere kwaliteit in vergelijking met synthetische tapijten zal ervoor zorgen dat de gezinsleden jarenlang tevreden zullen zijn met het comfort en de zachtheid van het tapijt.


Woonkamer, slaapkamer of misschien een gang? In welke kamer van uw huis zou het OMEGA wollen tapijt het beste passen?


Accessoires

30 andere producten in dezelfde categorie:

Follow us on Facebook